تبلیغات
گیاهان دارویی-طب سنتی - دیابت (بیمارى قند) و درمان گیاهی آن
گیاهان دارویی-طب سنتی
وبلاگ تخصصی گیاهان دارویی و خرید و فروش گیاهان دارویی و داروهای گیاهی
به فروشگاه بزرگ گیاهان دارویی و محصولات طب سنتی شفای سبز ایران خوش آمدید

بازدید : مرتبه
تاریخ : سه شنبه 10 اردیبهشت 1392

بررسی بیماری دیابت و درمان گیاهی آن و...

دوستانی که مشکل دیابت دارند این مطلب رو از دست ندهند.

                                                    دیابت (بیمارى قند)

 

مرض قند یا دیابت مرضى است كه بواسطه زیاد شدن مقدار قند خون تولید می شود. در این حالت لوزالمعده، ماده ی انسولین را كه باعث سوختن قند می شود به مقدار كافى تولید نمىكند و لذا مقدار قند خون كه یك گرم در هر لیتر است افزایش می یابد. عوارض آن عبارتست از پیدایش قند در ادرار و زیاد شدن ادرار. هر اندازه قند زیادتر شود، ادرار هم بیشتر می شود، بطور یكه ادرار بیمار مبتلا به دیابت تا سه برابر ادرار شخص سالم می رسد. بیمار بیش از حد معمول غذا می خورد و آب زیاد می آشامد. حس گرسنگى سیر نشدنى در او پیدا می شود. همیشه خسته و ناتوان می باشد و كم كم لاغر می شود. براى معالجه این مرض هنوز داروى مخصوصى ساخته نشده و بیمار باید به رژیم غذایى عمل كند و از خوردن مواد قندى و نشاسته‌اى بپرهیزد.

سیب زمینى ترشى بهترین غذا براى مبتلایان به مرض قند می باشد و از تولید آن پیشگیرى می كند. كسانى كه در اثر ابتلا  به مرض قند لاغر وضعیف می شوند، غذایى بهتر از سیب زمینى ترشى براى تقویت ندارند و آنها را چاق هم می نماید. سیب زمینى داراى مقدار فراوانى املاح پتاس مى باشد، به همین علت است كه مصرف سیب زمینى براى مبتلایان به مرض قند نه تنها مجاز است بلكه توصیه شده كه بجاى نان، آن را به صورت كباب و یا بخارپز و یا پخته مصرف كنند.

نسخه تهیه نان سیب زمینى از این قرار است:

دو قسمت سیب زمینى را با یك قسمت آرد گندم بكشید و سیب زمینی ها را بخار پز كنید. بعد از اینكه سیب زمینی ها كاملا با بخار پخت، تا گرم است با دست یا با نورد آنها را پوست بكنید تا به شكل خمیر در آید. خمیر ترش را با نصف آرد خمیر كنید و بعد آرد را به آن اضافه نمائید، سیب زمینى و كمى نمك را با آن مخلوط كنید و بعد تمام این مواد را باهم مخلوط نمائید و با آب گرمى بر حسب فصل با خمیر مایه آن را خمیر كنید و بورزید و مدتى آن را بگذارید تا ور بیاید. پس از اینكه به خوبى ور آمد كوره را گرم كنید. كوره اى كه براى پختن نان سیب زمینى گرم می شود نباید آتش آن تند باشد زیرا پختن نان سیب زمینى با آتشى ملایم ولى در مدتى طولانى تر از مدت نان گندم خالص پخته می شود. نان سیب زمینى كه به این ترتیب پخته شود مدت زمان زیادى تازه مانده كهنه نمی شود.

نان سیب زمینى را بطریق سهل وساده ترى هم به ترتیب می توان تهیه كرد:

یك كیلو سیب زمینى را بپزید و پوست بكنید، كمى نمك به آن افزوده و با یك قاشق آرد گندم خمیر كنید و بعد روى كاغذى كه آرد پاشیده‌اید این خمیر را به شكل نان بیسكویت در آورید و روى كاغذ بگذارید و آن كاغذ را در ظرفى آهنى گذاشته آن را در كوره بگذارید تا یك ساعت بماند و به خوبى بپزد. این خمیر را مى توان به شكل نان بیسكویت در آورده و روى آن را شكر بپاشید.

براى اینكه طعم قلیائى املاح سیب زمینى از بین نرود باید آن را در خاكستر و یا در تنور و یا با كمى آب به شكل بخارپز، پخت.

شاهی

شاهى چون این خاصیت را دارد كه قند وارد در خون را خارج می كند براى اشخاص مبتلا به مرض قند مصرف آن به شكل خام و یا سالاد توصیه شده است.

جوانه گندم داراى ویتامین (A1) مى باشد كه تأثیر زیادى در معالجه مرض قند دارد. از این رو خوردن جوانه گندم به مبتلایان به مرض قند توصیه می شود.

چون قند تمشك و توت فرنگى از انواع فروکتوز مى باشد مصرف این میوه براى اشخاصى كه مبتلا به بیمارى قند مى باشند توصیه می شود.

اگر مبتلا به مرض قند هستید تا میتوانید از خیار و تخم خیار استفاده كنید.

در برگ شاه توت یك ماده ى ضد قندى وجود دارد كه مرض قند را درمان كرده و قند خون را پایین می آورد.

سیب و گلابى با آنكه شیرین هستند براى مبتلایان به مرض قند ضرر ندارند و در عوض مفرح و اشتها آور می باشند.

گردو داراى آهن و فسفر و مس و ویتامین (ب و ث) می باشد و براى بیماران قند نافع است.

مبتلایان به مرض قند باید بیست و پنج گرم برگ گردو را در یك لیتر آب دم كنند و هر صبح و شب یك لیوان آن را مصرف كنند. بعد از یك هفته بهبود و شفاى عاجلى در خود احساس مى كنند.

فندق مثل گردو و بادام براى تغذیه ی مبتلایان به مرض قند تجویز شده است، بخصوص كه نشاسته هم ندارد.

برگهاى جوان و نورسته درخت زیتون را ده گرم تكه تكه كنید و در نیم لیتر آب سرد یك شب تمام بخیسانید و فرداى آن شب ظرف محتوى آن را روى آتش بگذارید تا به جوش آید. بعد آن را از روى آتش بردارید و بیست دقیقه دم كنید. سپس آن را صاف كنید و در طى شبانه روز چهار تا پنج استكان از این دمكرده را بنوشید.

اگر بخواهید برگ زیتون را مصرف كنید باید بیست گرم برگ خشك زیتون را خرد كنید و در نیم لیتر آب خیس و سپس روى آتش بگذارید تا بجوشد و بعد بیست دقیقه آن را دم كنید.

بسیارى از اشخاص به اشتباه فكر می كنند كه قند انگور یا میوه‌هاى شیرین دیگر ایجاد مرض قند می كنند، ولى این اشتباه بزرگى است، زیرا دیابت با انگور معالجه می شود و انگورى را كه براى معالجه دیابت مصرف كنید نباید زیاد رسیده و شیرین باشد و باید با میوه‌هاى دیگر مثل پرتقال، آلو، خربزه، سیب، گلابى، آلبالو، تركیب شود. اگر می خواهید در دوره این رژیم هندوانه بخورید باید دو تا سه ساعت فاصله زمانى از وقتى كه انگور خورده‌اید داشته باشید، ولى در هر حال نباید هندوانه را با انگور در یك ساعت و یك دفعه بخورید بسیارى از بیماران در اثر افراط در خوردن گوشت و شرینى مبتلا به بیمارى قند شده اند ولى در اثر میوه خوارى مریض نشده اند.

در مواردى كه مصرف قند براى شما ممنوع است عسل طبیعى مصرف كنید كه مقدار كمى گلوكز دارد.

میوه‌ها و سبزیهایى كه داراى ویتامین (ث) مى باشند در تنظیم قند خون مؤثر بوده و در معالجه و عدم ابتلای به این مرض نقش بزرگى بازى مى كنند.

ویتامینهاى (ب) نیز در عمل قند مؤثرند. خوردن میوه و غلات و سبزیهایى كه ویتامینهاى (ب) دارند براى انسان لازم بوده و براى عدم ابتلا و معالجه قند لازم اند.

پیاز هضم غذا را آسان ساخته و براى بیمارى قند مفید است.

همچنین ٢٠ مثقال شیر خشت را با ٢ لیتر آب هندوانه مخلوط نموده صبح ناشتا میل نمایند.

اسفرزه را به مقدار ٢٥ گرم در آب سرد ریخته و خوب به هم بزنند كه لعاب آن بیرون آید. بعد مقدارى صبر نمایند كه ته نشین شود. لعاب بدست آمده را میل نمایند در مرض قند نافع است.

تخم شنبلیله را نرم بسایند همه روزه صبح یك مثقال و شب موقع خواب نیم مثقال میل نمایند. همه روزه صبحها ناشتا تا ٤٠ روز روزى ٣٠ گرم آبغوره میل نمایند.

آش آبغوره، آش تمبر، آش قرقروت، آش آلو، آش ماست، آش گوجه برغانىبراى مرض قند بسیار مفید و اثر بخش است.

نان خوراك شخص مبتلا به مرض قند باید در تنور، برشته و نیم سوخته شود.

اگر چاى، عادت دارید باید با توت خشك میل نمایید.

احتیاط - میوه شاه بلوط چون حاوى مقدار زیادى مواد نشاسته اى است مصرفش براى مبتلایان به مرض قند ممنوع است.

مصرف چغندر و شلغم و هویج و موز و خربزه و خرما براى مبتلایان به مرض قند ممنوع است.


مطالب مرتبط :

گیاه دارویی گالگا (معجزه ای برای کاهش قند خون)

بیماری های ریوی و درمان گیاهی آن

درمان گیاهی آسم و سرفه و برونشیت

ضعف قوای شهوانی (قوه باء) و درمان گیاهی آن

لاغری و درمان آن

دیابت (بیمارى قند) و درمان گیاهی آن

چاقى و درمان گیاهی آن

تصفیه خون با گیاهان دارویی

بیماریهاى كبد و درمان گیاهی آن

حساسیت (هیستامین) و درمان گیاهای آن

كك و مك و درمان گیاهی آن

میخچه و زگیل و درمان گیاهی آن

سیاتیك و درمان گیاهی آن

تهوع و دل بهم خوردگى(استفراغ) و درمان گیاهی آن

بهداشت زنان و درمان گیاهی مشکلات زنانه

همورئید (بواسیر) و درمان گیاهی آن

بیماریهاى قلبى و درمان گیاهی آن

هموفیلى (عدم انعقاد خون) و درمان گیاهی آن

اسپری ضد آفت آویشن زردبند

عفونتهاى داخلى و درمان گیاهی آن

اسهال و اسهال خونى و درمان گیاهی آن

اشتها و كم اشتهایى و درمان گیاهی آن

آنژین - گلو درد و درمان گیاهی آن

دل درد و درمان گیاهی آن

تشنج (seizures) و درمان گیاهی آن

نفخ و درمان گیاهی آن

رماتیسم و درمان گیاهی آن

كمر درد علت ها و درمان گیاهی آن

سردرد و میگرن و درمان گیاهی آن

کم خونی و درمان گیاهی آن

فشار خون و درمان گیاهی آن

درمان گیاهی بیماری های کلیه

درمان گیاهی تنگى نفس

بی خوابی و درمان گیاهی آن

درمان گیاهی گریپ – زكام – آنفلوانزا

تب و درمان گیاهی آن

درمان گیاهی بیماری های عصبی

درمان گیاهی ناراحتیهاى مجارى ادرار

درمان گیاهی آسم

درمان گیاهی اگزما ،خارش پوست و حساسیت (آلرژی)

درمان گیاهی یبوست

درمان گیاهی پسوریازیس

عوامل ریزش مو و درمان آن





طبقه بندی: طب سنتی،  درمان گیاهی، 
برچسب ها: دیابت، قند خون، درمان گیاهی قند خون، رژیم غذایی در دیابت، درمان گیاهی دیابت، موارد احتیاد در دیابت، درمان گیاهی،
ارسال توسط علی محمدی
آرشیو مطالب
نظر سنجی
از مطالب exsirplantsراضی بودید؟





پیوند های روزانه