تبلیغات
گیاهان دارویی-طب سنتی - آنژین - گلو درد و درمان گیاهی آن
گیاهان دارویی-طب سنتی
وبلاگ تخصصی گیاهان دارویی و خرید و فروش گیاهان دارویی و داروهای گیاهی
به فروشگاه بزرگ گیاهان دارویی و محصولات طب سنتی شفای سبز ایران خوش آمدید

بازدید : مرتبه
تاریخ : سه شنبه 16 آبان 1391
بررسی بیماری آنژین و گلو درد و درمان گیاهی آن و...

                                                            آنژین - گلو درد

آنژبن عبارت است از ورم گلو، درد گلو و تورم لوزتین كه بیشتر در زمستان در اثر سرما خوردگى عارض مى شود و با زكام و سردرد و تب و درد استخوان و كوفتگى بدن همراه است. لوزتین انسان بزرگ و سرخرنگ مى شود و گاهى لكه‌هاى سفید چرك روى آنها ظاهر مى گردد.

ده گرم زرشك كوبیده را در 100 سی سی آب تا دو ساعت بخیسانید، بعد ظرف محتوى آن را روى آتش بگذارید تا به جوش بیاید و بگذارید یك دقیقه به همان حال بماند. سپس آن را از روى آتش بردارید تا خنك شود، وقتى خنك شد

هر روز سه تا چهار فنجان كوچك از آن را بنوشید.

شما این جوشانده را مى توانید چند بار در هر روز غرغره كنید. و نیز براى معالجهء آنژین و انواع گلو درد مىتوانید شربت زرشك را كه باید به طریقه ی زیر تهیه كنید مصرف نمائید:

پانصد گرم زرشك تازه را در 200 سی سی آب سرد بریزید و دو تا سه ساعت بگذارید بماند. بعد شیره ی آن را بگیرید و به آن ششصد گرم شكر اضافه كنید و روى آتش ملایمى بگذارید تا شكر حل شود بدون اینكه به جوش بیاید. بعد آن را صاف كنید و كمى آب جوش به اندازه اى كه تمام آن یك لیتر شود در آن بریزید و سپس آن را در بطرى كنید.

این شربت را مدتهاى طولانى مى توانید نگه دارید و هر وقت به آن احتیاج داشتید سى یا صد و پنجاه گرم از آن را در روز مصرف كنید.

شربت مذكور را مى توانید به تنهائى همانطور كه هست با قاشق بخورید ویا با كمى آب مخلوط كرده بنوشید.

برگ جعفرى را بكوبید و در الكل بخیسانید و بر روى گونه بگذارید در مورد آنژین مفید است و معمولا این گونه ضماد را باید چند بار تجدید كرد.

بیست تا پنجاه گرم گل و ساقه و برگ ریحان را در یك لیتر آب جوش دم كنید و دوازده دقیقه بگذارید دم بكشد، بعد آن را صاف كنید و با عسل یا شكر شیرین سازید و هر روز دو فنجان از آن را بخورید و در طى روز چند بار با همان دم كرده غرغره كنید.

انجیر با خرما و كشمش و عناب تركیب چهار میوه ی مخصوص سینه را مى دهد

كه اگر آنها با باندازه ی مساوى با یكدیگر تركیب كنید و در یك لیتر آب بجوشانند براى غرغره كردن، در درمان آنژین مصرف مى گردد. اگر به تمام این چهار میوه دسترسى نداشتید مىتوانید بجاى آن پنج تا ده عدد انجیر خشك را در یك لیتر شیر بجوشانید و مصرف كنید.

اگر جوشانده ی شاخه‌هاى جوان درخت انجیر را با عسل شیرین كنند و بنوشند تورم و درد گلو را تسكین مى دهد.

شربت سركه ی تمشك را كه با آب مخلوط شود در مورد آنژین غرغره مى كنند.

طرز تهیه ی سركه ی تمشك اینطور است:

در یك شیشه یدهانه گشاد، یك كیلو و پانصد گرم تمشك را كه له شده با یك لیتر سركه ی انگور بخیسانید و در آن را با پارچه اى به بندید و پانزده روز بگذارید همانطور بماند. بعد از پانزده روز بدون آنكه آن را بفشارید در صافى بریزید و صاف كنید و یك كیلو و پانصد گرم قند را به آن اضافه نمائید. سپس هر وقت خواستید مقدارى از آن را در آب بریزید و حل كنید و آن را میل نمائید.

با شاه توت مى توان شربتى تهیه كرد كه براى سینه بسیار مفید است و تهیه ی نسخه ی آن هم اینطور است:

آب شاه توت را بگیرید و صاف كنید و دو برابر آن قند به آن اضافه كنید و روى آتش ملایمى بگذارید و دائما به هم بزنید تا شربت غلیظى بوجود آید. بعد این شربت را با آبى كه جو در آن خیسانده شده است مخلوط كنید و غرغره نمائید، درد و ورم گلو را تخفیف مى دهد و در این مورد بهترین دواى غرغره است.

براى غرغره كردن در موقع آنژین باید یك شلغم بزرگ را قطعه قطعه كرده و در نیم لیتر آب جوشانید و آن را مصرف كرد.

براى معالجه درد گلو و آنژین باید آب یك لیموى تازه را گرفت و در آب نیمه گرم مخلوط كرد و هر روز یك یا دو بار آن را غرغره كرد. كمپرس آب لیمو كه كمى هم به آن نمك زده باشند بر روى گلو، آنژین را درمان مى كند.

ترب سیاه براى درمان آنژین توصیه مى شود.

مرباى گل بابونه براى درد گلو بسیار مفید است.

خوردن پخته ی نشاسته با نبات و روغن بادام نیمه گرم، مانع خونریزى سینه است. گلو را نرم مىكند، سرفه و درد سینه را تسكین مى دهد.

جوشانده برگ تازه توت فرنگى به مقدار یك مشت در نیم لیتر آب در آنژین بطور غرغره استعمال مى شود.

هر روز سه بار با جوشانده گرم برگ ازگیل غرغره كنید. جوشانده برگ ازگیل دواى ممتازى براى گلو درد و آنژین مى باشد.

ده تا پنجاه گرم گل اسطو خودوس را كه خشك شده باشد در یك لیتر آب  جوش دم كنید و دوازده دقیقه بگذارید بماند تا دم بكشد. بعد آن را صاف كنید و با عسل شیرین سازید و هر روز در فاصله غذا یك فنجان از آن را بنوشید.

دمكرده گل اسطو خودوس براى دردهاى گلو، آنژین، ورم حنجره و گرفتگى صدا و ورم لوزها مفید و مؤثر است.

بنفشه اگر تازه باشد سینه را پاك كرده و آنژین را درمان مى كند.

جوشاندهء جو، بهترین دواى گلو درد است. بیست گرم جو پوست كنده را در یك لیتر آب سرد بریزید و ظرف محتوى آن را روى آتش بگذارید تا به جوش بیاید. همین كه به جوش آمد آب آن را دور بریزید و دوباره یك لیتر آب. روى جو پوست كنده در همان ظرف بریزید و دوباره ظرف محتوى آن را روى آتش بگذارید تا به جوش آید و یك ربع ساعت بجوشد. بعد آن را از پارچه نازكى عبور داده و صاف كنید و به صورت محلول غرغره گرم یا ملایم هر روز سه یا چهار بار غرغره كنید.

آب خام كرفس را بگیرید و با آن لیموى ترش تازه مخلوط كنید و وقتى مبتلا به گلو درد شدید و یا لوزه‌هاى شما ورم كرد. هر روز چند بار با آب كرفس خام و لیمو غرغره كنید.

ادامه در اینجا

 

درمان گیاهی گریپ – زكام – آنفلوانزا

عصاره گیاه دارویی تیموس (آویشن باغی) ضد سرماخوردگی




طبقه بندی: طب سنتی،  درمان گیاهی، 
برچسب ها: آنژین، گلو درد، سرما خوردگی، درمان گیاهی، درمان گیاهی آنژین، درمان گیاهی گلو درد، شربت زرشک، طرز تهیه سرکه تمشک، شربت شه توت، طرز تهیه، جوشانده جو، طب سنتی، گیاهان دارویی،
ارسال توسط علی محمدی
آرشیو مطالب
نظر سنجی
از مطالب exsirplantsراضی بودید؟





پیوند های روزانه